Monday, 14 March 2011

MODUL HAIWAN KESAYANGAN TINGKATAN 2

SALAM.........
KWN2 SILA KOMEN GMBR2 KAMI yang ada di "HALAMAN UTAMA" YERK..
KLIK UNTUK KE HALAMAN UTAMA

34 comments:

SEMESTER 7 said...
This comment has been removed by the author.
MPV TEACHERS said...

good job

Anonymous said...

cantiknya..

Anonymous said...

yg bentuk tv tu apa yerk?mcm menarik..best..klu betul2 jadi kt Proton City tu mesti gempak punya projek korang.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

cntik tp blh diperbaiki lg...bykkn gmbar2 yg mnarik cth bgunan2 or replika2 haiwan...

Anonymous said...

gambar tiga tu hmpa curi tabung arnab sapa wei?hahahaha.alang2 boh kucing kt tambun world la.haha

Anonymous said...

setuju la kalo btul jd...tp kalo tmbh rabbit dlm bntuk robot msti cnggih kn??hehehe

Anonymous said...

so amazing..kalu betul2 jdi buat di proton ct mmg best la..erm..boleh buat penambahbaikan lgi ni..apakata pelbagaikan landskap supaya lebih menarik..contohnya buat kolam ke..siar kaki ker..taman bunga2 ke..lgi cntik..good luck guys...=)

MPV TEACHERS said...

yg mcm tv 2 ialah media cnter utk memudhkan pemilik arnab memantau apa yg arnabnya sdg lakukan...

MPV TEACHERS said...

gambar ke3 bkn tabung arnab tp replika arnab...fgsinya sbg pntu msuk ke tmpat t'sbut..

Anonymous said...

tgk projek ampa dh mcm zaman 2050 ja..hahaha..ala2 cm zaman star wars..

Anonymous said...

amba minat gambar no 7... nampak fun and safety playground... sesuai dgn tajuk haiwan kesayangan.... but cuba edit bg sharp sikit gambar2 tu....

MPV TEACHERS said...

insyaallah di msa akn dtg kmi akn p'baiki lg sgla kelemahan kmi...thanks di ats komen yg m'bina 2...;)

Anonymous said...

dalam tajuk haiwan kesayangan ni mmg arnab je ke jd fokus utama?????

MPV TEACHERS said...

yup...kmi pilih arnab ja...msa akn dtg kmi pilih haiwan lain pulak ye...

farah said...

idea agak menarik....klu la btul2 wujud msti cntik...pape pn good job!!

fisha88 said...

assalam...saya tertarik dgn idea2 yg cikgu2 ni buat..buat penmbahbaikkan lagi erk bagi nmpk real..saya cdangkan buat reptika arnab yg besar dekat tgh2 taman 2 sebagai ttik tumpuan orang yg datang..pastu wat galery ttng arnab..kira imformation ttng arnb la..boleh orng2 yng datang daptkan mklumat..ok cikgu..good job..^__^..

wawa said...

betul kata fisha88..bila korang letak replika kecil2 pun ok,budak2 blh main n bergambar..mesti dpt dijdkan tmpt rekreasi

cikgu solehah said...

thniah kpd ckgu2 yg cipta blog ni untuk sbg salah satu kaedah dalam P&P...ciptaan yg dpt mnarik minat pljar2 ln utk pembelajaran mereka...selain dpt menerapkan nilai2 murni dan memupuk kasih syg antra mnusia dn haiwan...insyaALLAH satu hari nt pe yg ckgu2 bt ni akan diaplikasikan di sekolah dengan mencipta satu tmn mini spt projek ini.....

MPV TEACHERS said...

:p :))

MPV TEACHERS said...

:p

Anonymous said...

tulisan tuk gambar 1 dan 2 agak kurang jelas...pemilihan warna tidak begitu sesuai...

Anonymous said...

1st of all...well done la...cm tngl gtal ni nk komen gak..hahhaha...ea..ni nk komen pic mn 1 ni?aku komen yg bntng ksyngn la ye...pic 2 hampa kombine nmpk kaku skit..pas2 cb hmpa check blk kadar banding saiz bntng dgn sngkar n mnusia...nmpk ada bbrapa yg x brapa sesuai.. wei sory ar no..hhahaha....tp dh baguih dh 2...aku bt pon xleh tera 2....( hayazi )

MPV TEACHERS said...

thanks hayazi..komen kmu sgt membina..kmi akan perbaiki apa yg kurang...=)

Aiman said...

mcm na nk coment ni, byak btul pic y cantik2 kat cni.he2..bleh kate keseluruhan pic kat cni sume dh jd dh..tp mcm y abe hayazi ckp kat ats ni, saiz objek dlm gmbar 2 tidak kira apa pn mustilah logik dri segi saiznya dgn keadaan permukaan kat kwsn 2..apa2 pn, gud job..sume pic cmel2..he2..

MPV TEACHERS said...

thanks aiman atas coment diatas..kmi akan cuba perbaiki lagi..tuan yg buat pon comey2 blaka..hehehe..

ARLINA said...

sya suka gmbaq2 yg kwan2 bt ni.....hheheh idea yg bgus.... Thniah Yerrrrrr....gUD lUxxxxx mY pRENDZZZZ

WANINA said...

Design yg bgus.... mnarik.... pndai susun gmbar2....:)

MPV TEACHERS said...

arlina & wanina:TQVM

Anonymous said...

gambar 10 paling ringkas...sedap mata memandang...

MPV TEACHERS said...

tq suma kerana sudi komen tntg hasil kerja kami.

ida said...

tahniah kwan2...bes la korang sume dapt blaja multimedia..kitaorng yg bkn minor MPV xde peluang nk blaja..apa pun tahniah..design yng menarik...=)

Anonymous said...

Ermmm... Lama brkunjung kt sini...